Je kunt eenvoudig content uit een module bewerken.
Klik op de drie puntjes naast het hoofdstuk dat je wilt bewerken. Je krijgt dan de opties om het hoofdstuk te verplaatsen of te verwijderen.
Je kunt een hoofdstuk verplaatsen door de twee streepjes vast te pakken en het hoofdstuk naar de juiste week te slepen of in de gewenste volgorde te plaatsen.
Heb je Noordhoff-content verwijderd en wil je deze toch weer toevoegen? Herhaal dan simpelweg de stap door opnieuw te klikken op ‘Inhoud toevoegen’.
Studiemeister slaat je module automatisch als concept op. Je kunt dus gerust je laptop dichtklappen of uitloggen, zonder ergens op te hoeven klikken.
Wanneer je opnieuw inlogt, vind je de module automatisch terug onder ‘Mijn concepten’. Zodra je de module publiceert, wordt deze verplaatst naar ‘Gepubliceerd’.
Let op; Je kunt de inhoud van de module alleen bewerken of verwijderen zolang de module nog niet is aangeschaft door een student. Als de module nog niet is aangeschaft, kun je ervoor kiezen deze weer terug te zetten naar concept.
Na publicatie kun je wel op ieder moment alleen de volgorde van de hoofdstukken aanpassen en de paragrafen onzichtbaar maken voor de studenten. Je kunt de paragrafen verbergen door het vinkje uit te zetten. De betreffende paragraaf wordt dan niet opgenomen in de hoofdstuktoets of persoonlijke toets. De samenvatting kunnen we helaas niet aanpassen. Studenten kunnen wel de verborgen paragraven tonen via de drie puntjes van het boek. De prijs van de module zal hierdoor niet veranderen.
Module verwijderen
Hoe langer je met studiemeister werkt, hoe meer modules je krijgt. Om overzicht te houden, is het vanaf nu mogelijk om modules die je niet meer gebruikt te verwijderen. Eenmaal verwijderd is ook echt verwijderd, we kunnen de module dan niet terughalen.
Je kunt alleen modules verwijderen die de status Concept hebben en die nog niet door een student zijn aangeschaft. Ga hiervoor naar ‘Mijn modules’ en klik op de drie puntjes naast de betreffende module.